Entry-header image

Σχετικά με εμάς

Στο κέντρο της Χαλκιδικής, το Estelle Family προσφέρει ευάερα και ευρύχωρα Πολυτελή Διαμερίσματα και Σουίτες με υπέροχη θέα στους καταπράσινους κήπους ή τη θάλασσα.

Στο κέντρο της Χαλκιδικής, το Estelle Family προσφέρει ευάερα και ευρύχωρα Πολυτελή Διαμερίσματα και Σουίτες με υπέροχη θέα στους καταπράσινους κήπους ή τη θάλασσα.

Η ΑΝΕΣΗ ΣΤΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Καλως Ορίσατε στο
Estelle Family

Το Estelle Family Luxury Apartments & Suites είναι το δεύτερο κτίριο της μικρής οικογενειακής μας επιχείρησης. Πριν από περίπου μια δεκαετία ανακαινίσαμε και δημιουργήσαμε το κτίριο του πατέρα μας σε ξενοδοχείο Estelle. Πρόκειται για ένα μικρό κλασικού τύπου ξενοδοχείο με 15 δωμάτια που οι επισκέπτες μας προτιμούν ξανά και ξανά. Η διατήρηση των παραδόσεων μας και η προσφορά της ελληνικής φιλοξενίας σε όλους τους επισκέπτες από όλο τον κόσμο μας κάνουν να καταλάβουμε ποιες είναι οι ανάγκες και οι απαιτήσεις μιας οικογένειας για συναρπαστικές διακοπές. Έτσι συνδυάζουμε, περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας (είμαστε σε συνεχή επαφή με τους ανθρώπους και τις οικογένειες που μας επισκέπτονται, και απολαμβάνουν εδώ χρόνο με την οικογένειά μας). Με την έξυπνη τεχνολογία και τη χρήση νέων υλικών (φιλικά προς το περιβάλλον), και πολύ αγαπη ώστε να σχεδιάσουμε ένα μέρος που προσφέρει σε οικογένειες άνετη διαμονή και χαλάρωση.

Μία πλούσια κληρονομιά στην καρδιά της ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Η κληρονομιά του Estelle

Η ιστορία της οικογένειά μας ξεκινά περίπου το 1880 όταν οι πρόγονοί μας ήρθαν στο χωριό Γερακινή από τον Πολύγυρο, καθώς ήταν βοσκοί, λόγω της όμορφης φύσης και της γαλήνιας ατμόσφαιρας, για τα πρόβατα και τις κατσίκες τους. Στη γη μας συνήθιζαν να φυτεύουν τριφύλλι (σύμβολο τύχης) για τη σίτιση των κοπαδιών. Αν και έχουν περάσει τόσα χρόνια από τότε, οι επισκέπτες που επιλέγουν να επισκεφτούν αυτό το μέρος για τις διακοπές τους, έχουν πάντα τύχη στη ζωή τους…

Η γη μας, όπου δημιουργήθηκει το Estelle Luxury Apartments & Suites έχει πλούσια ιστορία με πολλά ενδιαφέροντα γεγονότα και περιστάσεις που είχαν αντίκτυπο στην ίδρυσή του. Όμως, καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του, το Estelle ήταν πάντα αρεστό στους επισκέπτες. Το συγκρότημα “Estelle” πήρε το όνομά του από τη μητέρα του Ιωάννη και του Εμμανουήλ προς τιμήν της. Το “Estelle” είναι Γαλλική λέξη και η Stella στα ελληνικά που προέρχεται από την ελληνική λέξη “Αστέρι”. Ο τόπος μας είναι ένα φωτεινό αστέρι που λάμπει γύρω από τις καρδιές μας και τα συναισθήματά μας, και όλοι οι επισκέπτες αισθάνονται τη θετική ατμόσφαιρα.